Matcher 2O13/2O14 - Div. 2
Första hemmamatchen denna säsong.
Den gick mot det nybildade Thorengruppen, gamla Ersboda SK.

Första perioden.
Den första minuten gör vi ett bra jobb. Vi rullar boll, Vi snackar, Vi tar våra löpningar, vi jobbar tillsammans. Men strax ändras det. I 3e minuten gör Thoren sitt första mål och därefter får vi jobba ännu hårdare. Vi spelar relativt bra, men det är avsluten som saknas. Thoren gör 7 mål i första perioden. Vi skapar några fina möjligheter men det är som att det tar stopp då vi kommer på mittplanen.

Andra perioden.
Vi går ner på 2 femmor och det blir en klar förbättring. Det är mer fart och vi lyckas bättre i försvaret. I 3e minuten åker Thoren på utvisning för beträdande av målvaktsområde, vilket leder till straff. Camilla lägger den, men utan resultat. Strax åker vi på utvisning - Moa B åker ut 2 minuter för låsning av klubba. Vi är i boxplay där vi gör ett bra jobb. Strax åker vi på en till utvisning - Malin åker ut 2 minuter för upprepade förseelser. Vi gör än en gång ett bra jobb och strax åker Thoren på utvisning. Vi har ett kort powerplay, men Thoren har en riktigt bra box. Thoren dödar mycket tid då vi inte kliver på då vi tappar bollen. I 17e minuter gör Thoren mål. När klockan står på 18.47 åker vi på vår 3e utvisning i andra perioden. Anna åker ut 2 minuter för otillåten trängning. Vi är än en gång i boxplay och denna gång lyckas Thoren göra mål.

Tredje perioden.
Vi spelar vidare och gör ett riktigt bra jobb. I 7e minuten gör vi vårt första mål i matchen. Malin gör mål och assisteras av Elin. Dock är det enda målet som vi gör. Det står 1 - 9 till Thoren men vi kämpar på. Thoren gör 3 mål i sista perioden. Vi får ännu en chans då Thoren åker på utvisning för felaktigt avstånd. Klockan står på 18.27 Dock är Thoren starka i sin box och har mycket bollinnehav. När slutsignalen går förlorar vi matchen med 1 - 12.